- 12 chocoladecupjes
- 400 gram slagroom
- 100 gram Nutella
- koffielikeur
- 50 gram extra sterke espresso
- 12 geroosterde koffiebonen
- Meng de nutella met de hete koffie, laat het afkoelen en voeg dan 200 g geklopte slagroom toe; breng op smaak met de likeur.
- Verdeel deze mousse over de chocoladecupjes, garneer met de overige slagroom en zet ze een uur in de koelkast. Daarna kunt u ze opdienen.
Buon appetito!!
Dit recept wordt beschikbaar gesteld door Het grote Nutella-kookboek.
Dit kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Nutella is een begrip op onze ontbijttafel, maar deze Nutellabijbel maakt duidelijk dat er nog zoveel meer mogelijk is met dit bekende broodbeleg dan het enkel op je witte boterham te smeren. Van Nutella-cakejes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot Nutella-ijs, het komt allemaal aan bod!