- 8 Italiaanse saucijsjes
- verse naalden rozemarijn fijngehakt
- verse blaadjes salie fijngehakt
- verse blaadjes basiicum fijngehakt
- verse blaadjes tijm fijngehakt
- verse blaadjes bladpeterselie fijngehakt
- verse blaadjes majoraan fijngehakt
- verse blaadjes munt fijngehakt
- verse blaadjes dragon fijngehakt
- stengel bleekselderij fijngehakt
- sjalot fijngehakt
- 100 milliliter droge witte wijn
- Neem kruiden en groenten in hoeveelheden naar smaak maar wees voorzichtig met sterke smaken zoals rozemarijn. Prik de worstjes in, doe ze in een pan met 2 eetlepels water en laat ze in een minuut of 10 goudbruin worden; keer ze af en toe.
- Voeg de kruiden, selderij en sjalotten toe en verhit ze een paar minuten mee. Giet er de wijn bij, laat hem verdampen en zet het gerecht op tafel.
Buon appetito!!

Attendeer anderen gerust met een link op deze pagina, maar onthoud dat kopiëren van de inhoud niet is toegestaan!