- 8 Italiaanse saucijsjes
- verse naalden rozemarijn fijngehakt
- verse blaadjes salie fijngehakt
- verse blaadjes basiicum fijngehakt
- verse blaadjes tijm fijngehakt
- verse blaadjes bladpeterselie fijngehakt
- verse blaadjes majoraan fijngehakt
- verse blaadjes munt fijngehakt
- verse blaadjes dragon fijngehakt
- stengel bleekselderij fijngehakt
- sjalot fijngehakt
- 100 milliliter droge witte wijn
- Neem kruiden en groenten in hoeveelheden naar smaak maar wees voorzichtig met sterke smaken zoals rozemarijn. Prik de worstjes in, doe ze in een pan met 2 eetlepels water en laat ze in een minuut of 10 goudbruin worden; keer ze af en toe.
- Voeg de kruiden, selderij en sjalotten toe en verhit ze een paar minuten mee. Giet er de wijn bij, laat hem verdampen en zet het gerecht op tafel.
Buon appetito!!