- 0,2 dl gin
- 0,3 dl Aceto Balsamico di Modena
- 1 dl sinaasappelsap
- kleine ijsblokjes
- crushed ice
- half schijfje sinaasappel
- Verdeel de gin, de balsamicoazijn en het sinaasappelsap in een shaker, vul op met ijs en shake enkele seconden krachtig.
- Vul een laag glas met crushed ijs en een half schijfje sinaasappel. Strain er de inhoud van de shaker over.
Cin cin!!
Dit recept wordt beschikbaar gesteld door 50 tinten Amore.
'50 tinten amore' is een eet-leesboek dat niet alleen Italië-liefhebbers in extase brengt. Het kookboek bevat recepten uit verschillende regioni van Italië, afgewisseld met stomende verhalen. Een unieke invalshoek.
Zwoele zaligheden
Een bijzondere culinaire roadtrip door Italië waarbij een mysterieuze schone zijn pad kruist. Ze toont hem het land en de cultuur en laat hem kennismaken met de heerlijke mediterrane keuken: van ossobuco alla milanese en Venetiaanse tiramisu tot de maritozzi uit Rome. Maar ondertussen hongert hij vooral naar haar... That's amore!
Het kookboek '50 tinten amore' is een samenwerking tussen een drietal. Stefaan Daeninck, productontwikkelaar, conceptbegeleider en foodstylist. Debbie Brackez, journaliste leerkracht en auteur van erotische short stories. Bart Van Leuven, foodfotograaf, maakte met Stefaan heel wat heerlijke kookboeken.