Home  >  PRODUCTEN  >  Uitgelicht
27 aprile 2017 deel deze pagina Verstuur deze pagina naar je amiciPrint deze pagina

Uitgelicht

In deze rubriek lees je over boeken die vers van de pers zijn, opvallende producten en allerlei andere noviteiten... Kortom: zaken die, ons inziens, de moeite waard zijn. 

Kleurig het voorjaar in met Lambretta!

Lambrettahorloges vormen een echte eye-catcher met een retro 'twist'. De stijlvolle, strakke maar toch elegante horloges, zijn betaalbaar Italiaans design. Het design van de kleurrijke Lambretta horloges is geïnspireerd op de sixties, de gloriejaren van de Lambretta scooter. De collectie bevat zowel heren- als dameshorloges.

De limited editions Vichy, Paisley en Zebra zijn nu tijdelijk afgeprijsd. Dus sla je slag en maak je outfit voor komend seizoen af met een van deze mooie horloges.


Prijs: van € 79 voor € 59
Bestel online

Lannoo's autoboek Italië

Het 448 pagina’s dikke Lannoo's Autoboek Italië is het ideale boek bij de voorbereiding van, tijdens en na je reis. Het boek bestaat uit drie delen: het start met 12 adembenemende reisroutes in elke uithoek van Italië. De reisroutes voeren je langs de mooiste plekjes en laten kennismaken met de culturele en natuurlijke diversiteit van il belpaese.

De reisroutes worden aangevuld met korte, bondige informatie over de stadjes en bezienswaardigheden onderweg, maar ook door veel prachtige foto's waardoor je een goede indruk krijgt wat je kunt verwachten. Sterker nog: ze zorgen ervoor dat je gelijk wilt vertrekken!

Het tweede deel toont je alle Unesco-werelderfgoederen die Italië rijk is – van gebieden zoals de Cinque Terre, tot de Dolomieten en de Amalfikust, tot de trulli, nuraghe, sassi grotwoningen en nog veel meer. Ook hier weer veel beeld in combinatie met een korte inleiding, jaar van erkenning en uitgebreidere info.

Het derde deel is een atlas van Italië met 120 pagina’s kaarten. Deze tonen Italië op een schaal van 1:340.000. Geografische details worden aangevuld met toeristische info en pictogrammen. De Unesco wereldergoederen worden speciaal gemarkeerd.

En tot slot zorgt een plaatsnaamregister op welke pagina in de reisatlas je informatie vindt.

Hardcover, 448 pagina’s
Prijs: € 39,99 (exclusief een bijdrage van € 6,95 bezorgkosten)
Bestel online

Italiaans in 4 weken

Si, parlo... Italiaans in 4 weken is een pakket van een lesboek en twee audio-cd’s. De leerstof in het boek is verdeeld over 28 dagen. Bij een tijdsbesteding van één tot anderhalf uur per dag kan de cursus in vier weken worden afgerond.

De dagelijkse portie leerstof bestaat uit een eenvoudige dialoog en/of leestekst, gebruiksklare zinnen, een woordenlijstje, aanwijzingen voor de uitspraak, uitleg en oefeningen. Elke dag heeft een eigen, meestal communicatief thema, waaronder: kennismaken, afspraken maken, de weg vragen, boodschappen doen, bestellen in een restaurant, inchecken in een hotel.

Er zijn per dag 13-16 oefeningen voor luisteren, lezen, schrijven, spreken, grammatica en woordenschat. Bij de grammaticaoefening wordt verwezen naar het grammaticaoverzicht met heldere uitleg, achter in het boek.

Voor de controle of ondersteuning van de luisteroefeningen kunnen de uitgeschreven dialogen worden gebruikt. Elke zevende dag is een ‘ontspanningsdag‘ met puzzels en speelse oefeningen.

Bekijk een proefhoofdstuk

Prijs: € 38,50 (exclusief een bijdrage van € 2,95 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Deze zelfstudiecursus is tijdelijk in prijs verlaagd en kost slechts € 24,50
Bestel online

Smaak van Italië - editie 5, 2016

In dit nummer van De Smaak van Italië lees je over het Lago di Garda in het noorden, maar ook over het zuidelijke Cilento. Je tourt door romantisch Emilia Romagna maar leest ook over het hier nog vrij onbekende Passo Tonale waar het goed skiën is.
Je maakt kennis met Assisi en leest over hoe het is om op Sardinië te wonen. Op culinair vlak lees je meer over truffels en de jacht erop en kun je met de recepten van La Spaghetteria thuis aan de slag.
Uiteraard is er ook aandacht voor de exposanten op Little Italy dat van 27-29 januari plaats vindt in Amsterdam.

Meer Italië...

Kun je niet genoeg krijgen van Italië, breng dan een bezoek aan de website. Daar staan reisartikelen over die eerder zijn verschenen en die nu heel voordelig worden aangeboden. Wel zo handig ter voorbereiding op je vakantie.
 
De Smaak van Italië staat bol van informatie over reizen, lifestyle en gastronomie. Met in ieder nummer gedetailleerde reisverslagen. Daarnaast brengt het magazine regelmatig specials uit over authentieke Italiaanse producten. Verder staan er overheerlijke recepten in, worden Italiaanse wijnen beschreven, culturele wetenswaardigheden én verrassende aanbiedingen. Laat je elke twee maanden verrassen en neem een abonnement.

Bestel nummer 5 van De Smaak van Italië online

De Zilveren Lepel budget-versie

Dé bijbel van de Italiaanse keuken heeft nu een budgetvriendelijke versie! Niet 1, niet 2, maar 3 stuks maar liefst: De Zilveren Lepel Pizza, De Zilveren Lepel Pasta, De Zilveren Lepel Dolci. De Zilveren Lepel is het bestverkochte Italiaanse kookboek van de afgelopen 60 jaar. In elk boek tref je maar liefst 75 recepten, stap-voor-stapfoto's, technieken, informatie over ingrediënten en bij elk recept een smakelijke foto.

De Zilveren Lepel Kookschool Dolci

Zo vind je in De Zilveren Lepel Kookschool Dolci recepten voor o.a. authentieke Italiaanse taarten, cakes en koekjes, knapperige cantuccini en amaretti, citroencupcakes, frambozenricottataart en aardbeientaart met zabaglione. Op Italie.nl kozen we voor Ciambella al cioccolato, mokka tulbandcake met rum.

De Zilveren Lepel Kookschool Pizza

In De Zilveren Lepel Kookschool Pizza vind je o.a. recepten van de Pizza margherita en een klassieke Quattro Stagioni maar ook voor een Foccacia met salie en pecorino of een Crostata met courgette en prosciutto. Op Italie.nl vind je het recept van Pizzelle fritte.

De Zilveren Lepel Kookschool Pasta

En in De Zilveren Lepel Kookschool Pasta vind je tot slot o.a. de klassieke lasagne alla bolognese, cannelloni gevuld met artisjokken en ravioli met witte truffel. Probeer alvast de Lasagne con crema di Parmigiano e funghi uit!

Paperback
Prijs: € 15 (per titel)
Bestel online

Aan de keukentafel van mijn schoonmoeder

In de herfst van 1996 verhuist de jonge Katherine van Washington naar Napels voor een stage op het Amerikaanse consulaat. Eenzaam, op zoek naar compagnia, gezelschap, stemt ze in met een blind date. Salvatore arriveert twintig minuten te laat en rijdt haar met zijn Fiat rechtstreeks naar de keuken van zijn moeder. Daar, onder het toeziend oog van de hele familie, leert Katherine haar eerste Napolitaanse levenswijsheid: nóóit aan de korst beginnen als de rest van de pizza nog niet op is.

Katherine en Salva worden verliefd, trouwen en krijgen twee kinderen. Maar het is de charmante, op-en-top Italiaanse schoonmoeder Raffaella die Katherines hart opent voor de rijkdom van Napels. In Aan de keukentafel van mijn schoonmoeder vertelt Wilson op sprankelende wijze over het leven met haar kleurrijke Italiaanse schoonfamilie, hun taal, cultuur en culinaire tradities

Katherine Wilson (1975) verhuisde in 1996 naar Napels. Tegewoordig woont ze in Rome, waar ze werkt als schrijfter, actrice en toneeldocente. 'Aan de keukentafel van mijn schoonmoeder' is haar debuutroman.

Paperback
Prijs: € 24,99 (exclusief een bijdrage van € 2,95 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

De laatste dans - Fabio Stassi

Fabio Stassi is internationaal doorgebroken met de roman `De laatste dans'. Het is kerstavond wanneer Charlie Chaplin een bezoek krijgt van de Dood. De grote acteur is 82 jaar oud, maar wil niet dat het doek al voor de laatste keer valt. Hij wil zijn zoon zien opgroeien en besluit een afspraak te maken met de Dood: als hij die aan het lachen weet te brengen, krijgt hij een jaar extra. Chaplin stelt een brief op aan zijn zoon waarin hij zijn levensverhaal uit de doeken doet, van zijn armzalige jeugd in Engeland tot aan de hoogtepunten van zijn roem. En alles ertussen in. Net als in zijn films, zijn de belevenissen van Chaplin humoristisch en tragisch tegelijk.

De lezer blijft achter met een melancholische glimlach en beziet de wereld even door zijn ogen.

The Daily Mail schreef over het boek: `Stassi weet de stem van Chaplin prachtig weer te geven en het einde is van een overdonderende schoonheid.

Fabio Stassi (Rome, 1962) heeft meerdere romans op zijn naam staan. `De laatste dans geldt als zijn internationale doorbraak.

Paperback
Prijs: € 19,99 (exclusief een bijdrage van € 6,95 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Het schandaal van Venetië

Een Amerikaans meisje wordt gekidnapt in Venetië. Op Carnivia.com verschijnt ze in een angstaanjagend filmpje. Wie hebben haar ontvoerd en wat is de achterliggende boodschap?

Kat Tapo, kapitein van de carabinieri, en Holly Boland, tweede luitenant van het Amerikaanse leger, werken samen in een race tegen de klok om haar te bevrijden. Hoe meer ze ontdekken, hoe duisterder de zaak wordt - net zo troebel als het water in de kanalen van Venetië. Een smerig geheim van machtige mannen dreigt aan het licht te komen.

Het schandaal van Venetië is een actuele, spannende thriller over mensenrechten en omstreden verhoortechnieken die wereldwijd worden toegepast door de Amerikaanse overheid

CrimeZone gaf het boek 5 sterren en schreef over de eerste trhiller van deze trilogie (Het Labyrint van Venetië): "Een knap geshcreven thriller die je continu op het puntje van je stoel weet te houden".
Serial Thriller uit Vlaanderen schreef: "Een intelligente thriller onder hoogspanning"

Paperback
Prijs: € 19,95 (exclusief een bijdrage van € 6,95 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

De kadewachter - E. Bos

Een succesvolle thrillerschrijfster vertrekt een paar dagen naar Venetië om daar de Italiaanse vertaling van haar boek te promoten. Het verblijf wordt verlengd vanwege een nieuw optreden. Om de tijd te doden zwerft ze door het labyrint van de stad. Ze bezoekt musea en andere trekpleisters en leert Venetië kennen als een stad van kunst, opera, literatuur en film. Maar ze is ook op zichzelf teruggeworpen, voor ze het weet heeft een raadselachtige confrontatie met haar dood gewaande geliefde plaats. En welke mysterieuze rol speelt de zaakwaarnemer van de Italiaanse uitgeverij in dit alles?

De kadewachter is een eigentijds verhaal over rouwverwerking en mysterie in een stad die symbolisch verbonden is met de dood. Het schetst Venetië als een melancholieke stad. Door al het water om haar heen denkt de schrijfster geregeld terug aan de grachten in haar woonplaats Amsterdam waar jaren geleden een ingrijpend drama plaatshad. Intussen stijgt het water in Venetië met de dag tot de beruchte overstroming, de 'acqua alta', plaatsheeft.

Eric Bos schrijft veel over kunsthistorie. Ook zijn eerdere romans getuigden van gedegen kennis van de Europese cultuur. In De kadewachter laat hij op een aangename manier de cultuurgeschiedenis van Venetië samenvallen met een toeristisch bezoek aan deze lagunestad. Feit en fictie zijn amper meer van elkaar te onderscheiden. De kadewachter is een heerlijk mythisch en spannend boek over de meest romantische stad ter wereld en de geheime keerzijden daarvan.

Paperback
Prijs: € 14,90 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Bloem, water, gist, zout, passie

Bloem, water, gist, zout, passie: niet alleen de ingrediënten voor een pizza, maar ook de titel van een heerlijk kookboek.

De in Napels gevestigde Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) houdt al sinds 1984 de Napolitaanse pizza-tradities in ere. Hun recepten, weetjes en anekdotes zijn gebundeld in dit dikke kookboek. De 300 foto's doen je het water in de mond lopen.

Na een uitvoerige inleiding over de ingrediënten en het maken van het deeg volgen de 65 recepten. Deze zijn ingedeeld in de echte klassiekers, pizze rosse (met tomaat), pizze bianche (zonder tomaat), en pizze verde (met groenten).

Tal verhalen over pizza's, de cultuur, het leven, de anekdotes etc staan verspreid over het dikke boek. Hiermee is het boek dus ook een heerlijk boek zowel voor op de bank als in de keuken!

De Associazione Verace Pizza Napoletana doet er van alles aan om het kaf van het koren te scheiden. Pizza maken is namelijk een kunst en aan imitaties hebben ze, terecht, een broertje dood. Waar ze voor staan is techniek, cultuur, kennis en tradities. Doel is het eeuwenoude ambacht te bewaken en bekend te maken onder een groot publiek.

Hardcover
Prijs: € 29,95 (exclusief een bijdrage van € 6,95 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

100% Napels

Met de compacte reisgids 100% Napels op zak ontdek je de stad én de Vesuvius, Pompeii en Capri. Dankzij de handige app die je kunt downloaden, zie je waar je bent en wat de dichtstbijzijnde adressen zijn. Je hebt die informatie offline tot je beschikking, dus hebt er geen kosten aan. De app is er voor zowel de Iphone als voor Android-toestellen.

In de 100% Napels reisgids zit een uitneembare plattegrond. Bovendien vind je achterin een overzichtelijke metro plattegrond.

De reisgids is opgedeeld in 6 wandelingen: 3 in Napels, 1 Campi Flegrei, 1 Ercolano, Vesuvius, Pompei en 1 wandeling op Capri. De wandelingen per stadsdeel vind je terug op handige plattegrondjes en op de bijbehorende toelichtingen lees je meer over wat je ziet, wat je niet mag missen en waar je volgens de locals moet eten en slapen. Ook uitgaanstips voor 's avonds staan opgenomen, net als de bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk gerangschikt.

De gids is compact, dus past altijd in je handbagage.

Paperback
Prijs: € 14,95 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Perfecte akoestiek - Daria Bignardi

Op een koude ochtend in december gaat in het huis van Arno Cange onverwacht de wekker. De kinderen slapen nog, maar de tafel is gedekt voor het ontbijt. Arno vindt daar een brief van zijn vrouw Sara; na dertien jaar huwelijk blijkt ze haar gezin te hebben verlaten, zonder uit te leggen waarom en waar ze naartoe is gegaan.

Terwijl Arno voor het eerst zelf voor zijn kinderen moet zorgen, met de hulp van zijn humeurige en onhandige moeder, probeert hij erachter te komen waarom Sara is weggegaan. Hij ontdekt onverwachte geheimen in het verleden van zijn vrouw. Zal hij haar, de liefde van zijn leven, ooit terugzien?

'Perfecte akoestiek is een roman die je zal betoveren.’ – Vanity Fair

'Nostalgisch en gevoelig.’ – La Repubblica

Download een leesfragment

Paperback
Prijs: € 18,90 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Lambretta Cielo Mesh horloge

Het stijlvolle en kleurrijke design van de Lambretta horloges is geïnspireerd op de sixties, de gloriejaren van de Lambretta scooter. De collectie bevat zowel heren- als dameshorloges.

Het model Lambretta Cielo is verkrijgbaar in meer dan 20 verschillende uitvoeringen, zowel met leren band als met geweven rvs-metalen band.

De Lambretta Cielo mesh horloges (=met geweven stalen band) worden, zo lang de voorraad strekt, geleverd met een bijpassende elegante armband t.w.v. € 20. Het model Lambretta Cielo mesh heeft een horlogekast met een doorsnee van 37 mm. Op het horloge zit 2 jaar garantie. Het horloge is stijlvol, strak maar toch elegant; een echte eye-catcher met een retro 'twist'

Prijs: € 85 (silver), € 125 (graphite en goud), € 135 (rosé goud)
Bestel online

Met andere woorden - J. Lahiri

Al vanaf haar debuutbundel 'Een tijdelijk ongemak' schrijft Jhumpa Lahiri over het lot van de vreemdeling. In dit boek beschrijft ze in korte verhalen haar kennismaking en verblijf in Italië. Een kunst op zich, want dat doet ze in het Italiaans, een taal die ze zich heeft eigen gemaakt. En dat doet ze in een eigen stijl. Dus geen ronkende volzinnen met tal van bijzinnen, maar korte, puntige zinnen die vragen om verder te lezen. De korte verhalen in het boek zijn in een eerste versie gepubliceerd als artikel in het weekblad Internazionale.

Het is Lahiri's meest persoonlijke boek tot nu toe, het verhaal van een obsessie, een onderdompeling in een nieuwe cultuur, en van een wedergeboorte als schrijfster. Herkenbaar voor iedereen die zich ooit vreemdeling voelde.

Haar eerder opgetekende onvergetelijke verhalen en familiekronieken gaan over de cultuurshock die Indiase immigranten in Amerika ondergaan, en over hun kronkelpad naar assimilatie in een nieuw land.Nu doet Lahiri moedig en openhartig verslag van haar eigen ervaringen. Twintig jaar geleden werd ze verliefd op Italië en het Italiaans. Door de jaren heen heeft ze zich de taal eigen gemaakt. Met 'Met andere woorden' treedt ze in de voetsporen van Nabokov, Beckett en Conrad en schrijft ze voor het eerst in deze aangeleerde taal.

Paperback
Prijs: € 17,99 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Het zuiden van Le Marche - E. van Rooij

Evert de Rooij beschreef al eerder de provincies Pesaro Urbino en Ancona in het boek 'Het Noorden van Le Marche'. Nu is het zuiden aan de beurs met de provincies Macerata, Fermo en Ascoli Piceno. De ondertitel 'Een goed bewaard geheim' belooft heel wat...

Het zuiden van De Marken grenst aan zowel aan de Adriatische kust en de bergketens Monte Sibellini in het westen. Wie Umbrië en Toscane heeft gezien, geniet nu in Le Marche van de rust en het lagere prijspeil. Het boek 'Het Zuiden van Le Marche' is opgedeeld in 7 'rondjes' die gereden kunnen worden. Het boek is dan ook een reisgids en naslagwerk in 1.

Net als in de noordelijke provincies hebben de steden in de zuidelijke Marche een geschiedenis die teruggaat tot ver voor het begin van onze jaartelling. De Piceni en de Romeinen worden beschouwd als de eerste bewoners.

Omdat al het moois van Le Marche niet in één boek past, zijn er dus twee boeken van verschenen. Allebei van de hand van Evert de Rooij (1952). Hij studeerde Sociale Geografie in Amsterdam, maar besloot om als wielerjournalist door de wereld te reizen. Zijn hart verloor hij in Italië, waarover hij als freelancer het liefste schrijft.

Paperback
Prijs: € 19,95 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Cursusboeken en taalgidsen Italiaans

Volg je Italiaanse les, dan is de kans groot dat je het cursusmateriaal van Allegro, Buongiorno, Buona sera gebruikt. Nieuw(er) zijn de cursussen Azzurro, Con Piacere en Bravissimo. Over het algemeen worden deze cursussen Italiaans klassikaal gevolgd, maar je kunt natuurlijk ook Italiaans leren met zelfstudie. Bijvoorbeeld met de box Italiaans in vier weken of Italiaans à la carte.

Handige en veelgebruikte aanvullingen op cursussen vormen de Grammaticawijzer en Werkwoordenwijzer. Ook het boek Thematische woordenschat is een praktische aanvulling, net als de Italiaanse Taalkalender, het boek Werkwoorden in vorm en tal van andere uitgaven.

Bijzonder is ook de uitgave Arte e Cucina, zeker als je in kunst en koken bent geïnteresseerd. Elk hoofdstuk behandelt een kunstwerk en een aspect van de Italiaanse keuken mét bijbehorende recepten.

Bekijk en bestel het studiemateriaal Italiaans online

Quattro Stagioni: soep en brood

Ben je dol op soep en op Italiaans brood? Dan is dit Italiaanse kookboek echt een aanvulling op je kookboeken-kast. Met de recepten uit dit boek wordt soep niet een primo, voorgerecht, maar een volwaardige hoofdmaaltijd. Het handige van soep is bovendien dat je het een dag eerder kunt maken. Eet er een stuk zelfgebakken Italiaans of focaccia bij, en klaar! Het bakken van brood is helemaal niet ingewikkeld. Bovendien ruikt het heerlijk als je zelf brood bakt.

Het boek geeft je tips voor het slim gebruiken van de snelkookpan en van de broodbakmachine. In beide gevallen zul je zien dat je aardig wat kunt besparen én kunt genieten van heerlijke gerechten. Ook kun je besparen doordat het boek is gebaseerd op seizoensgroenten. Hierdoor kun je altijd met verse, goedkope groente werken. De naam van het boek verklapt het eigenlijk al: het is ingedeeld in quattro stagioni, vier jaargetijden.

Naast ieder recept staat een paginagrote foto. Ook is het recept voorzien van een passend Italiaans wijnadvies. Completer kan haast niet! Bovendien staat bij ieder recept een QR-code met daarin de complete boodschappenlijst. Even scannen met je smartphone en alles gaat een stuk gemakkelijker in de winkel.

Jolande Burg en Erik Spaans wonen sinds een aantal jaren in het Zuid-Italiaanse Puglia waar zij vanuit hun 18e eeuwse villa een groot aantal kook- en wijnboeken maakten, waaronder 'Le Quattro Stagioni'

Hardcover, 205 pagina’s
Prijs: € 25,95 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Sofia Loren - Ieri, oggi, domani

Sophia Loren is 80 geworden, en dat heeft de wereld geweten. De Italiaanse diva verscheen in tal van talkshows, magazines, websites. Niet verwonderlijk, want haar levensverhaal is fascinerend.

Sofia Loren werd geboren op 20 september 1934 als Sofia Villani Scicolone en groeide op in een arme buurt bij Napels. Ze begon haar fabelachtige loopbaan op veertienjarige leeftijd, toen ze een schoonheidswedstrijd won. Al in 1957 speelde ze samen met Cary Grant en Frank Sinatra in een Engelstalige film: The Pride and the Passion. Dat is ook het jaar dat ze trouwde met haar grote liefde, Carlo Ponti.

Haar filmcarrière laat zien dat Loren een van de allergrootste actrices is die de twintigste eeuw heeft gekend.  Ze won meer dan 45 prijzen. Én toch bevat het boek tal van nieuwe onthullingen over het sprookjesachtige leven dat ze heeft geleid. Gesprekken, onbekende details, merkwaardige anekdotes en geheimpjes komen bij haar boven. Aan de hand van die tastbare herinneringen begint ze te vertellen, op een persoonlijke manier en met veel intrigerende details. Het boek bevat veel nooit eerder gepubliceerde feiten en gevoelens, en een grote hoeveelheid van de mooiste foto's uit haar leven

Deze bijzondere, prachtige vrouw heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op een heel tijdperk. Mijn leven - Ieri, oggi, domani is niet alleen een unieke autobiografie, maar ook een fascinerend portret van de filmwereld in de twintigste eeuw

Paperback
Prijs: € 24,95 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Marina Bellezza - S. Avallone

Marina Bellezza speelt zich af in Piemonte, een prachtige streek voor toeristen, maar waar de meeste inwoners uit wegtrekken op zoek naar betere kansen. Een krachtig liefdesverhaal en tegelijkertijd een indrukwekkende roman.

Marina is twintig jaar, beeldschoon en een talentvol zangeres. Ze groeide op met een kwetsbare moeder en een afwezige vader naar wiens genegenheid ze altijd bleef hunkeren. Daarom eist ze genoegdoening van het leven, en dat betekent het achterlaten van haar geboortegrond, een vallei in de provincie Biella in Piemonte, naar de stad vertrekken, de wereld aan haar voeten krijgen.

Wie ook een droom heeft is de zevenentwintigjarige Andrea. Hij wil terugkeren naar zijn wortels, naar de bergen, om daar net als zijn opa vee te hoeden en kaas te maken. Twee contrasterende dromen, maar diep vanbinnen verlangen ze allebei te ontsnappen aan hun verleden.

Deze sociaal bewogen roman geeft een genadeloos beeld van de huidige crisistijd in Italië. Tegelijkertijd is het ook een liefdesgeschiedenis en en coming-of-age-verhaal over de onvergetelijke Marina en Andrea

Eerder schreef Silvia Avallone Staal. Deze debuutroman werd in 22 talen vertaald en verfilmd en werd bovendien genomineerd voor de Premio Strega.

Paperback
Prijs: € 19,90 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Dag Nederland, Ciao Italia

Na het zien van prachtige beelden op tv bedenken Ed en Heleen Sloots dat ze een bed & breakfast willen beginnen in Italië. Bij voorkeur met eigen olijfgaard. Ze zijn dan eind 40. De zoektocht naar een geschikt pand leidt hen door een groot deel van Italië belanden ze uiteindelijk in Poggiolo (Umbria) waar ze een pand vinden dat heel wat achterstallig onderhoud kent, maar wat wel aansluit bij het plaatje dat ze voor ogen hebben. Ze worden daarbij gevolgd door het tv-programma 'ik vertrek'. 

Hun beider droom gaat in vervulling en ze emigreren naar Italië. Waar ze vooralsnog eerst starten met een fikse verbouwing van hun agriturismo. Heleen heeft de belevenissen rondom de zoektocht opgetekend in een soort van blog respectievelijk als dagboek. Je leest over hun teleurstellingen, uitdagingen en vreugde. Over hun onbekendheid met Italië, de verbouwing, het gedonder met vergunningen, de taal en niet de vergeten de cultuurproblemen. 

Ben je fan van het programma 'Ik vertrek' en droom je zelf van een bed&breakfast in Italië? Wie weet stimuleert dit boek dan juist, of misschien zie je na het lezen ervan wel af van je emigratie... dat zal voor iedereen anders zijn.  

Paperback, 364 pagina’s
Prijs: € 18,95 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Buitenspel - Marco Marsullo

'Buitenspel' is een hartverwarmende en grappige roman over een Italiaanse coach die tegen beter in blijft hopen op een wonder. De roman leest als een trein en heeft de harten van talloze Italiaanse lezers gestolen.

Voetbaltrainer Vanni Cascione bevindt zich in een overvolle badplaats als hij gebeld wordt door een mysterieuze man. Vanni zit ook deze zomer weer zonder werk. Geen wonder, als je kijkt naar de eindeloze lijst met nederlagen die hij op zijn naam heeft weten te schrijven. Maar als Lucio Magia, directeur van Atletico Minaccia, hem belt begint Vanni er weer in te geloven. Deze keer gaat het hem lukken: hij zal van Atletico een topclub maken.

Maar wat doe je als de clubdirecteur zich liever bezighoudt met de plaatselijke prostituees, je vrouw je op straat zet en als, wanneer je dan eindelijk succes hebt, de maffia zich meldt?

Deze roman van Marco Marsullo kreeg uitstekende recensies in Italia. Zo schreef la Repubblica: "Ik heb me lang niet meer zo vermaakt, petje af!"

Paperback, 240 pagina’s
Prijs: € 17,90 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)
Bestel online

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

Italiaanse toestanden

De auteur emigreerde in 2008 met man en hond naar Italië om daar een B&B te beginnen. Hij verkocht zijn huis, liet familie en vrienden achter en deed een sprong in het onbekende. Een huis was snel gevonden maar voordat de eerste gasten er konden komen logeren, moesten er heel wat hordes genomen worden ...

Nu, vijf jaar later, doet de auteur verslag van zijn belevenissen in tientallen verhalen waarin evenzovele problemen op geheel Italiaanse wijze worden opgelost, wat vaak tot humoristische taferelen leidt. Het kopen en verbouwen van een huis, het importeren en laten keuren van een auto, het afsluiten van een verzekering: het levert allerlei moeilijkheden op, die vaak op verrassende manier tot een oplossing komen. In dit boek ontmoet de lezer talloze karakteristieke Italianen, van sympathiek tot schurkachtig, van ontroerend tot onbeschaamd.

Echte Italianen van vlees en bloed, de ene keer cliché, de andere keer onverwacht origineel. Maar altijd de moeite van het leren kennen waard.

Paperback, 263 pagina’s
Prijs: € 15,95 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)
Bestel online

Gardameer - een meer vol verhalen

Nog lang niet alles is gezegd over het bekendste meer van Italië. De meeste vakantiegangers beperken zich tot een bezoekje aan de hoogtepunten, zoals Sirmione, Lazise en Malcesine. Verder genieten ze vooral van de zon en het meer, de ijsjes en de pizza’s. Daar is natuurlijk niks mis mee en daarom besteden we in dit boek de nodige aandacht aan gastronomische genoegens. Maar een verblijf is nog veel leuker als je ook de verhalen kent die het Gardameer in petto heeft.

Want hier heeft zich nogal wat afgespeeld! De vele kastelen rond het meer vertellen een verhaal van wisselende heersers, oorlogen en geweld. Tussen Desenzano en Rivoli raakten twee Napoleons heftig slaags met de Oostenrijkers. Door de Slag bij Solferino werd hier het Rode Kruis geboren. En in Salò mocht Benito Mussolini van zijn Duitse vrienden tijdens de laatste oorlogsjaren een operettestaatje leiden. Al die historische gebeurtenissen lieten hun sporen na in het landschap. En nu dus ook in dit boek.

Evert de Rooij (1952) studeerde Sociale Geografie in Amsterdam, maar besloot om als wielerjournalist door de wereld te reizen. Zijn hart verloor hij in Italië, waarover hij als freelancer het liefste schrijft.

Paperback, 160 pagina’s
Prijs: € 19,95 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Liefde voor Liguria - M. Bunnik

Miriam is getrouwd in Genova {Genua} met een Genuees en kent Liguria in Noordwest Italië dus van binnenuit. Ze heeft er een boek mee gevuld dat niet zozeer is bedoeld als reisgids, maar waar je toch heel wat ideeën uit kunt halen dankzij de vele achtergronden. Er is aandacht voor gastronomische, historische en culturele aspecten en door de vele foto's krijg je zin om naar Ligurië af te reizen. Kortom: een handig boek voor de voorbereidingen van je vakantie.

Italië is een schitterend mozaïek, een lappendeken van allerlei verschillende stukjes land met elk een eigen verhaal, eigen recepten, een eigen ‘taal’. Eén van die vrijwel onontdekte stukjes is de regio Liguria, in het noordwesten, langs de Ligurische Zee. Een regio die bekend staat om haar grillige landschap, haar ietwat gesloten bevolking en haar kruidige keuken. Met haar ‘hooghartige’ hoofdstad Genova, die met haar imago van smeltkroes van zeevaarders en ontdekkingsreizigers menig hart heeft gestolen. Waar nog regelmatig mensen aan wal aan met hoop op een betere toekomst.

Paperback, 160 pagina’s
Prijs: € 19,95 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Puur Sardinë - Esther van Veen

Reisjournaliste en fotografe Esther van Veen bezocht heel vaak Sardinië. Hoog tijd om er een boek aan te wijden vol verrassende verhalen, boeiende achtergronden en heerlijke recepten. Esther neemt je mee naar de mooiste plekken, de charmantste stadjes en de beste adressen.

Sardinië kent heel veel hagelwitte stranden en smaragdgroene baaien. Waar je die vindt, en waar die kleurrijke stadjes liggen, doet Esther uit de doeken. Ze vertelt je waar de Nuraghi liggen in de ruige binnenlanden, en nog veel meer.

Sardinië is puur en uniek. Sardinië is ook bijzonder divers omdat het door zoveel verschillende volkeren is overheerst. Als je door het informatieve en fotorijke boek bladert, krijg je zo zin om je koffers te pakken!

Paperback, 160 pagina’s
Prijs: € 19,95 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Kookboek van Sardinië - Giovanni Pilu

De keuken van Sardinië is heel anders dan de Italiaanse keuken. In dit 230 pagina dikke kookboek staan tal van simpele maar ook spannende gerechten van dit prachtige eiland.

Sardinië kent twee uiteenlopende keukens: aan de kust vind je vooral schaal- en schelpdieren in de gerechten. In het binnenland van Sardinië staan juist meer wild, groenen en kruiden op de menukaart. Wat de gerechten ook typeert is dat ze zijn ontstaan uit noodzaak: men kookte met alles wat men kon vinden.

De recepten zijn vernieuwend en kun je ook maken met in Nederland verkrijgbare ingrediënten zoals venkel, asperges, kastanjes, honing, wild, vis en schelpdieren.

De hoofdstukken zijn ingedeeld in 8 hoofdgroepen: brood, pasta en rijst, groente, vis, vlees en gevogelte, uit de vrije natuur, gebak en nagerechten, kaas en dranken. Uiteraard ontbreken de basisrecepten niet en staan er ook tal van kooktips in.

Giovanni Pilu is een geboren en getogen Sardijn. Hij woont sinds 1992 in Australië en heeft daar een eigen restaurant met de naam Pilu at Freshwater. Hij kookt op hoog niveau: zijn restaurant krijgt 2 Australische sterren in de Sydney Morning Herald Good Food.

Hardcover, 230 pagina’s
Prijs: € 24,95 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de kortingscode 'boek15' betaal je geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Le Marche - ongekend mooi

Tot voor kort was er niet één Nederlandstalige reisgids over Le Marche.Daar is gelukkig verandering in gekomen, mede dankzij uitgeverij Edicola die inmiddels een serie van10 reisgidsen over de verschillende regioni van Italië heeft.

De vele foto's bevattende reisgids is geïnspireerd door de Giro; niet zo raar als je bedenkt dat de reisgids is geschreven door een wielerjournalist. De 8 hoofdstukken heten dan ook elk 'de giro van ...', en bevat tochten waarmee je telkens een ander gebied van Le Marche leert kennen. Variërend van het ruige Montefeltro in het noorden, de Monte Sibellini in het westen de glooitende heuvels in het zuiden en niet te vergeten de Adriatische Zee in het oosten.

Omdat al het moois van Le Marche niet in één boek past, zijn in dit eerste deel de twee noordelijke provincies Pesaro-Urbino en Ancona opgenomen. In het najaar verschijnt het tweede deel waarin Macerata, Fermo en Ascoli Piceno zijn beschreven.

Evert de Rooij (1952) studeerde Sociale Geografie in Amsterdam, maar besloot om als wielerjournalist door de wereld te reizen. Zijn hart verloor hij in Italië, waarover hij als freelancer het liefste schrijft

Paperback, 155 pagina’s
Prijs: € 19,95 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Bestel online

Het onbekende kind - Donna Leon

Commissario Brunetti onderzoekt op aandringen van zijn vrouw de dood van de hulp van de plaatselijke stomerij. De man was doofstom en achterlijk, en lijkt te zijn gestorven door een overdosis slaappillen. Het vreemde is echter dat Brunetti geen spoor van hem kan terugvinden in het geboorteregister.

Langzaam ontrafelt zich het geheim rond de afkomst van de man. Zijn verleden moest ten koste van alles verborgen blijven en zijn jeugd heeft hij moeten doorbrengen in volledige afzondering. Zag hij werkelijk de slaappillen van zijn moeder aan voor snoepjes, of is er meer aan de hand?

Donna Leon schrijft al jarenlang literaire misdaadromans die zich afspelen in Venetië. Het sterke van haar boeken is dat je de stad in haar boeken ruikt, proeft en voelt. Hoofdpersoon is standaard Commissario Brunetti. Donna Leon woont sinds 1981 in Venetië en weet met haar boeken een miljoenenpubliek aan zich te binden.

Hardcover, 299 pagina’s
Prijs: € 18,90 (exclusief een bijdrage van € 2,75 bezorgkosten)

Attenzione, korting!

Met de couponcode 'boek15' betaal je tijdelijk geen verzendkosten via bovenstaande link. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.
Bestel online

Shopping tips

 • Het ItaliëPunt: alles over en uit Italië
  Het ItaliëPunt: alles over en uit Italië   Het ItaliëPunt, de eerste italian concept store van Nederland, opende zijn deuren in 2005. Sinds eind 2013 is het aanbod alleen online bestelbaar. Bekijk snel het uitgebreide en uiteenlopende assortiment!
 • Je vindt het bij Italiewarenhuis.nl
  Je vindt het bij Italiewarenhuis.nl   Italiewarenhuis.nl is de grootste en meest veelzijdige webwinkel met artikelen uit Italië. Van boeken tot pizzaovens, van horloges tot parfum, Italiëgadgets, Fiatgadgets, Vespagadgets en nog veel meer!
 • Serie A Store voetbalkleding
  Serie A Store voetbalkleding   Bij Serie A store vind je de officiële voetbalshirts uit de hele wereld. Zowel thuis-shirts als uit-shirts, mini- en babyshirts, polo's, broekjes, trainingsjassen en trainingspakken

Deel deze pagina

Facebook Twitter Google+ Pinterest Email LinkedIn Reddit Tumblr WordPress StumbleUpon Google Gmail WhatsApp AIM Amazon Wish List AOL Mail App.net Baidu Balatarin BibSonomy Bitty Browser Blinklist Blogger Post BlogMarks Bookmarks.fr Box.net BuddyMarks Buffer Care2 News CiteULike Delicious Design Float Diary.Ru Diaspora Digg diHITT Diigo DZone Evernote Fark Flipboard Folkd Google Bookmarks Hacker News Hatena Instapaper Jamespot Kakao Kindle It Line LiveJournal Mail.Ru Mendeley Meneame Mixi MySpace Netlog Netvouz NewsTrust NewsVine NUjij Odnoklassniki Oknotizie Outlook.com Pinboard Plurk Pocket Print PrintFriendly Protopage Bookmarks Pusha Qzone Rediff MyPage Renren Segnalo Sina Weibo SiteJot Slashdot Stumpedia Svejo Symbaloo Feeds Tuenti Twiddla TypePad Post Viadeo VK Wanelo Webnews Wykop XING Yahoo Bookmarks Yahoo Mail Yahoo Messenger Yoolink YouMob Yummly Facebook Twitter Google+ Pinterest Email LinkedIn Reddit Tumblr WordPress Google Gmail WhatsApp StumbleUpon AIM Amazon Wish List AOL Mail App.net Baidu Balatarin BibSonomy Bitty Browser Blinklist Blogger Post BlogMarks Bookmarks.fr Box.net BuddyMarks Buffer Care2 News CiteULike Copy Link Delicious Design Float Diary.Ru Diaspora Digg diHITT Diigo Douban Draugiem DZone Evernote Facebook Messenger Fark Flipboard Folkd Google Bookmarks Google Classroom Hacker News Hatena Instapaper Jamespot Kakao Kik Kindle It Known Line LiveJournal Mail.Ru Mendeley Meneame Mixi MySpace Netlog Netvouz NewsVine NUjij Odnoklassniki Oknotizie Outlook.com Pinboard Plurk Pocket Polyvore Print PrintFriendly Protopage Bookmarks Pusha Qzone Rediff MyPage Renren Segnalo Sina Weibo SiteJot Skype Slashdot SMS Stumpedia Svejo Symbaloo Feeds Telegram Trello Tuenti Twiddla TypePad Post Viadeo Viber VK Wanelo Webnews WeChat Wykop XING Yahoo Bookmarks Yahoo Mail Yahoo Messenger Yoolink YouMob Yummly
Facebook Twitter Google+ Pinterest Email LinkedIn Reddit Tumblr WordPress StumbleUpon Google Gmail WhatsApp AIM Amazon Wish List AOL Mail App.net Baidu Balatarin BibSonomy Bitty Browser Blinklist Blogger Post BlogMarks Bookmarks.fr Box.net BuddyMarks Buffer Care2 News CiteULike Delicious Design Float Diary.Ru Diaspora Digg diHITT Diigo DZone Evernote Fark Flipboard Folkd Google Bookmarks Hacker News Hatena Instapaper Jamespot Kakao Kindle It Line LiveJournal Mail.Ru Mendeley Meneame Mixi MySpace Netlog Netvouz NewsTrust NewsVine NUjij Odnoklassniki Oknotizie Outlook.com Pinboard Plurk Pocket Print PrintFriendly Protopage Bookmarks Pusha Qzone Rediff MyPage Renren Segnalo Sina Weibo SiteJot Slashdot Stumpedia Svejo Symbaloo Feeds Tuenti Twiddla TypePad Post Viadeo VK Wanelo Webnews Wykop XING Yahoo Bookmarks Yahoo Mail Yahoo Messenger Yoolink YouMob Yummly Facebook Twitter Google+ Pinterest Email LinkedIn Reddit Tumblr WordPress StumbleUpon Google Gmail WhatsApp AIM Amazon Wish List AOL Mail App.net Baidu Balatarin BibSonomy Bitty Browser Blinklist Blogger Post BlogMarks Bookmarks.fr Box.net BuddyMarks Buffer Care2 News CiteULike Delicious Design Float Diary.Ru Diaspora Digg diHITT Diigo DZone Evernote Fark Flipboard Folkd Google Bookmarks Hacker News Hatena Instapaper Jamespot Kakao Kindle It Line LiveJournal Mail.Ru Mendeley Meneame Mixi MySpace Netlog Netvouz NewsTrust NewsVine NUjij Odnoklassniki Oknotizie Outlook.com Pinboard Plurk Pocket Print PrintFriendly Protopage Bookmarks Pusha Qzone Rediff MyPage Renren Segnalo Sina Weibo SiteJot Slashdot Stumpedia Svejo Symbaloo Feeds Tuenti Twiddla TypePad Post Viadeo VK Wanelo Webnews Wykop XING Yahoo Bookmarks Yahoo Mail Yahoo Messenger Yoolink YouMob Yummly Facebook Twitter Google+ Pinterest Email LinkedIn Reddit Tumblr WordPress StumbleUpon Google Gmail WhatsApp AIM Amazon Wish List AOL Mail App.net Baidu Balatarin BibSonomy Bitty Browser Blinklist Blogger Post BlogMarks Bookmarks.fr Box.net BuddyMarks Buffer Care2 News CiteULike Delicious Design Float Diary.Ru Diaspora Digg diHITT Diigo DZone Evernote Fark Flipboard Folkd Google Bookmarks Hacker News Hatena Instapaper Jamespot Kakao Kindle It Line LiveJournal Mail.Ru Mendeley Meneame Mixi MySpace Netlog Netvouz NewsTrust NewsVine NUjij Odnoklassniki Oknotizie Outlook.com Pinboard Plurk Pocket Print PrintFriendly Protopage Bookmarks Pusha Qzone Rediff MyPage Renren Segnalo Sina Weibo SiteJot Slashdot Stumpedia Svejo Symbaloo Feeds Tuenti Twiddla TypePad Post Viadeo VK Wanelo Webnews Wykop XING Yahoo Bookmarks Yahoo Mail Yahoo Messenger Yoolink YouMob Yummly


Kijk ook eens bij:

 
E-mail
Wachtwoord

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? Word gratis lid!
   
Shopping tips

 • Het ItaliëPunt: alles over en uit Italië
  Het ItaliëPunt: alles over en uit Italië   Het ItaliëPunt, de eerste italian concept store van Nederland, opende zijn deuren in 2005. Sinds eind 2013 is het aanbod alleen online bestelbaar. Bekijk snel het uitgebreide en uiteenlopende assortiment!
 • Je vindt het bij Italiewarenhuis.nl
  Je vindt het bij Italiewarenhuis.nl   Italiewarenhuis.nl is de grootste en meest veelzijdige webwinkel met artikelen uit Italië. Van boeken tot pizzaovens, van horloges tot parfum, Italiëgadgets, Fiatgadgets, Vespagadgets en nog veel meer!
 • Serie A Store voetbalkleding
  Serie A Store voetbalkleding   Bij Serie A store vind je de officiële voetbalshirts uit de hele wereld. Zowel thuis-shirts als uit-shirts, mini- en babyshirts, polo's, broekjes, trainingsjassen en trainingspakken
Boek je vakantie

 • Villa's, appartementen, vakantiehuizen
  Villa's, appartementen, vakantiehuizen  

  Villa's, appartementen, vakantiehuizen en kastelen in Italië zijn via Interhome online te bekijken en gemakkelijk te reserveren.

 • Hotel, pension, bed & breakfast
  Hotel, pension, bed & breakfast  

  Zoeken naar een hotel, bed & breakfast, spa, appartement, agriturisme of pension in Italië gaat heel simpel via deze uitgebreide en overzichtelijke site.

 • Honderden vakantielinks op een rij
  Honderden vakantielinks op een rij  

  Snel en gemakkelijk online je vakantie in Italië boeken doe je op OpVakantieNaarItalie.nl. Het aanbod is gevarieerd: je kunt er terecht voor pakketreizen, agriturismi, hotels, bed& breakfasts, stedentrips of jongerenreizen, maar ook voor het boeken van huurauto's en vliegtickets.

 • Grootste online Italië reisbureau
  Grootste online Italië reisbureau  

  Bij het grootste online Italië reisbureau boek je snel, eenvoudig en overzichtelijk je reis via een aantal speciaal geselecteerde reisorganisaties. Alles wat je nodig hebt voor je verblijf vind je hier; van de vlucht tot aan de accommodatie.

Boek je vakantiehuis!
Kamperen in Italië
Kamperen met Suncamp
Vakantiehuizen

Bezoek de Piazza’s
Volg Italie.nl ook via:
Volg ons via Twitter Voeg ons toe op Facebook Blijf op de hoogte via RSS feeds Meld je aan voor de nieuwsbrief

  Italie.nl winnaar  
  2011 + 2012 + 2013!  
Italie.nl winnaar Travvies Award 2013, categorie bestemmingsspecialist

ItaliePunt

Interhome villa's, vakantiewoningen, kastelen, appartementenVakantiehuizen, villa’s en appartementen
Online boeken van vakantiehuis, villa, appartement, agriturismo en kasteel in Italië.
www.interhome.nl

Kamperen in Italië
Selecteer gemakkelijk je camping naar wens bij Camping & Co!
www.camping-and-co.com

Familiecampings, luxe campings en meer
Met de speciale kampeerformules van Vacanceselect.nl vind je snel en eenvoudig de ideale camping in Italië.
www.vacanceselect.nl

Heerlijke kampeervakanties
Zorgeloos kamperen op een mooie camping, met je eigen tent of in een vaste accomodatie
www.suncamp.nl

Autorondreizen Italië
Goedgedocumenteerde
avontuurlijke autorondreizen in heel Italië
www.rebeltravel.nl

By Italy Ads